Lees ons boek

De inhoudelijke achtergrond van onze aanpak

Werken zonder ruis

Onduidelijkheid over rollen leidt gemakkelijk tot ruis in de omgang. In dit boek lees je waarom rolhelderheid het fundament vormt van een professionele omgangscultuur.

Het boek introduceert de verrassend eenvoudige taal en tools die het Werken vanuit Rolhelderheid voor iedereen bereikbaar maakt. Door elke rol op een vergelijkbare manier te omschrijven wordt het bespreken van elkaars rollen laagrempelig en toegankelijk.

Stilstaan bij je rol draagt altijd bij aan kwaliteit. In je eigen rol én in de onderlinge omgang. En zeker ook in de rol van leidinggevende, van waaruit jij de kwaliteit van andere professionals kunt versterken.

Artikelen van/over ons als auteurs

Werken zonder ruis – preview

Het onderhouden van goede relaties met collega’s en leidinggevenden is nog niet zo eenvoudig. Gelukkig is met duidelijkheid over rollen een hoop ruis, van subtiel tot extreem, te voorkomen. Dat is de belofte van de auteurs van ‘Werken zonder ruis’.

Lees de hele preview van Myra op managementboek.nl

Gedoe op het werk is niet iets wat er nu eenmaal bijhoort

Werkrelaties zijn vaak onnodig ingewikkeld. Dit boek introduceert een taal waarmee rollen en verantwoordelijkheden zonder emotie bespreekbaar kunnen worden gemaakt. 

Lees het hele interview met Myra op managementboek.nl

Wat zeggen anderen?

Werken zonder ruis – een praktisch model

Waar ben je als professional nu echt verantwoordelijk voor? En is dit je collega’s ook duidelijk? En hoe zit het met het mandaat dat je krijgt om je werk te doen? De auteurs introduceren een praktisch model om de antwoorden op deze vragen helder in beeld te krijgen

Lees de hele review van Henk Jan Kamsteeg op managementboek.nl

Werken zonder ruis lijkt onmogelijk. Of toch niet?

Werken zonder ruis leest geruisloos weg. Veel voorbeelden die de theorie goed verduidelijken. Met de oplossingen die daarbij horen. Tevens een heldere uitleg over rollenkaarten en hoe die te gebruiken. Met in de bijlage een Toolkit Rolversterking.

Lees de hele review van Lynn van de Steen op Congreswereld.nl

Eigen model eenvoudig en verdiepend

Met deze aanvulling op de bestaande theorie over functies en rollen is het boek van toegevoegde waarde voor professionals, leidinggevenden en bestuurders om samen te werken in de ‘ruis’ die (grote) organisaties eigen is als het gaat om samenwerking.

Lees de hele review van Daan Scheffers op managementboek.nl