Over Ons

André Kalden en Myra van Zwieten

Myra van Zwieten en André Kalden

Na een aantal eerdere samenwerkingsprojecten startten we in 2012 De Goede Werker. Vanuit twee totaal verschillende achtergronden konden we zo onze gedeelde visie op professionaliteit verder uitrollen. Werken vanuit een eigen bureau biedt ons de autonomie en flexibiliteit waar we beiden goed in gedijen.

Over ons ontstaan
Myra van Zwieten, PhD.

Myra van Zwieten, PhD

Als cultuurpsycholoog koos ik na een succesvolle academische carrière voor het zelfstandig ondernemerschap. In trajecten van De Goede Werker kan ik mijn innovatieve drive voor kwaliteitsverbetering goed kwijt. Opdrachtgevers waarderen mijn inhoudelijke expertise en de wijze waarop ik die kan vertalen ten dienste van hun organisatie.

Over Myra LinkedIn
André Kalden

André Kalden

Na een carrière als onderzoeksjournalist en internet-pionier ben ik inmiddels ruim vijfentwintig jaar actief op het snijvlak van ICT, verandermanagement en communicatie. Het op één lijn brengen van (groepen) mensen met uiteenlopende posities en belangen staat in mijn opdrachten vaak centraal. Daarnaast coach ik, als vertrouwelijk klankbord, hoger management bij het verhogen van hun effectiviteit en werkplezier.

Over André LinkedIn