Onze Methode

Professionele reflectie op maat

3-Richtingenmodel

We werken aan de hand van ons eigen model voor professionele reflectie: het 3-Richtingenmodel.
Als professional functioneer je altijd vanuit een rol. In elke rol heb je drie soorten verantwoordelijkheden. Bij uitvoer van je werk draag je Zorg voor iets of iemand. Dat zorgdragen doe je in Samenwerking met anderen. En dat kún je doen omdat er sprake is van een zekere Legitimering.

Lees meer

Quickscan als verkennende start

Uitvoer van een van onze Quickscans leidt tot een win-win-situatie. Als opdrachtgever krijgt u snel antwoord op uw vragen. Wij leren de organisatie van binnenuit kennen. Bij oplevering geldt: no strings attached. Klikt het van beide kanten, dan zeggen we uiteraard graag ‘ja’ tegen een verzoek om vervolg.

Quickscan Rolhelderheid Quickscan Ethiekondersteuning

Beeldend & Concreet

Organisatorische inzichten zetten we graag om in iets tastbaars: een boekje, poster of reflectiekaart. Professionele vormgeving vergroot de impact. Beeldgebruik staat centraal in ons werk. Juist bij lastig bespreekbare onderwerpen werkt dat goed. Dit is bij uitstek te zien op Waardenweb.nl, website voor morele reflectie.

Bekijk Waardenweb.nl

“Verschillende ingangen voor professionele reflectie”

Innovatief & op maat

Mocht er voor onze begeleiding geen passende methode voorhanden zijn, dan ontwikkelen we die (graag!) zelf. Innovatie is de motor achter ons werk. Onze Toolkit Rolhelderheid bevat een groot aantal tools: sommige zijn universeel en klaar voor gebruik; andere passen we in overleg op uw organisatie aan.

Bekijk Toolkit Rolhelderheid